Certificeret uddannelse

I de sidste to år har du været under uddannelse. Det er ikke en helt almindelig uddannelse, du lige har færdiggjort. Men den har faktisk sikret dig et job. Det er en stresscoach uddannelse – se her, du har taget. Du tog den, fordi det interesserede dig. Du tog ikke uddannelsen, fordi du vidste, at efterspørgslen på stresscoaches ville stige.

Kundeunderlaget er stabilt

Men sådan har udviklingen været i de sidste år. Og det ser ud til at udviklingen vil fortsætte endnu mere intensivt. Flere og flere mennesker får stress. De skal behandles. De skal nemlig lære at få et godt liv. Det handler derfor om, at du skal ind i et liv, hvor dit arbejde fremover vil fokusere på at forebygge stress. Det bliver spændende. Og hvor skal du starte? Ja, du er jo blevet ansat hos en erfaren stresscoach, der har arbejdet med stressramte i mange år. Han vil naturligvis ikke give dig ansvaret for en klient helt alene til at begynde med. Det kan være, at du får lov til at assistere ham, indtil du har opbygget professionel erfaring nok, til at kunne påtage dig at behandle fx unge ⓘ mennesker med stress alene.

Godt rustet til at hjælpe

Din stresscoach uddannelse har rustet dig godt til opgaven. Men for at du ikke selv skal få stress, fordi I får meget travlt på din chefs klinik, så har han valgt, at du starter i den bløde ende. Det er fornuftigt. Måske er valget faldet sådan ud, så han også selv undgår at få stress. Det er jo sin sag at ansætte et helt ungt menneske til at behandle andre unge for stress. Held og lykke med dit nye job. Du får en god chance nu. Du skal til at bygge din karriere op. Og det er helt sikkert, at du vil få succes. Du er i gode hænder hos din chef.

Certificeret uddannelse
Rul til toppen