Specielt til piger

Der er flere kvinder, end du tro, der ikke kan få orgasme med deres partner – og aldrig får det. Men måske kan det lykkes for dig med brug af en vibrator?

Det er altid vigtigt at slappe af. Og at tømme hovedet for tanker og være i din krop. At opnå orgasme for en kvinde er både en fysisk og psykisk tilstand, og det kræver, at du har ro i kroppen og ikke mindst i hovedet. Du kan også prøve Yoga, som giver dig en bedre vejrtrækning og kan hjælpe dig med at fokusere.

Men den bedste måde er at opleve din krop gennem onani og komme til at kende din krop, så du bedre kan guide din partner til, hvad han skal gøre for at hjælpe dig til at opnå orgasme.

Mange kvinder får deres første orgasme med en vibrator og gennem onani. Det giver dem ro til at finde den rigtige indstilling og tryk, så der opnås orgasme. Der er ved onani heller ikke forventningen fra en partner, samt du har fred til at tage dig den tid, der skal til, for at opnå klimaks.

Måske er alt, der skal til, glidecreme. Det får friktioner til at køre nemmere og giver øget intensitet. Du kan bruge alt fra en finger til flere til at omslutte din klitoris og give større friktioner.

Du kan desuden tilføje en klitoris vibrator eller en g-punkts vibrator eller måske en dildo. Der findes forskellige, og flere af de nye har en stærk motor med stærke vibrationer, der gør det svært IKKE at opnå orgasme.

Men det er individuelt, hvad der er det bedste sexlegetøj for dig som kvinde. Du skal først finde ud af, hvad det er, der stimulerer netop dig. Er det din klitoris, der gør det for dig? Eller er det vaginalt? Eller er det måske en kombination af de to?

Prøv at tage det afslappet, og hav sjov med det, når du skal i gang med eventyret om sexlegetøj for kvinder.

Specielt til piger
Rul til toppen