Signaler i piercinger?

Hvad er egentlig formålet med at gå rundt med en ring i næsen? Er der mon et bestemt signal, man ønsker at sende til omverdenen, spurgte min kone eftertænksomt, da vi havde siddet overfor en yngre mand med ring i næsen i toget.

Jeg måtte melde pas, for jeg ved det faktisk ikke. Den pågældende mand havde fået lavet en næsepiercing af den slags du kan se her http://shop.bodymod.dk/piercinger/naese-piercing-smykker/ , så han kunne bære en ring, der var stukket gennem skillevæggen mellem de to næsebor.

Jeg nævnte for min kone, at der vist er noget om nogle bestemte, primitive folkeslag, der i tidernes morgen brugte den slags udsmykning, men jeg husker ikke, i hvilken verdensdel den kultur hørte hjemme.

Selv har jeg aldrig fået foretaget en piercing af nogen art, for jeg er i det hele taget ikke tilhænger af, at mænd går med smykker udover en vielsesring, som jeg også selv bærer. Det er måske nok en lidt gammeldags holdning, men jeg ser dog ikke ned på mænd, der bærer smykker, hvad enten der er tale om for eksempel en halskæde eller en ring i øret.

Min kone og jeg er enige på det punkt, ligesom vi er enige om, at det er i orden med smykker til kvinder – også selv om de skal fastgøres i et hul et eller andet sted på kroppen. Men vi har begge en undtagelse, for vi er direkte imod intimpiercinger, som vi opfatter som en form for uhygiejnisk pjat. Vi kan ikke se, at piercinger i de ædlere dele kan være attraktive for ens partner.

Artikel tags:

  • Hvad betyder ring i næsen
  • hbad symboliserer en næsering
  • Ring i næsen
Signaler i piercinger?
Rul til toppen