Større fornøjelse ved havearbejdet

Havearbejdet har længe ridt mig som en mare. Egentlig er det slet ikke noget for mig. Men det skal jo gøres, når nu man er hus og haveejer. Hvis ikke tingene bliver regelmæssig vedligeholdt kommer det jo til at se forfærdeligt ud i løbet af kort tid.

Vi har af et par omgange haft ansat hjælp til havearbejdet. Men jeg synes ikke rigtig, at det fungerer. I det ene tilfælde var det simpelthen alt for dyrt i forhold til det vi fik for pengene. Og i det andet tilfælde, var arbejdskraften simpelthen bare alt for ustabil. Vi viste ganske enkelt aldrig, om vi kunne regne med at manden dukkede op, når det var aftalt.

Så nu har vi altså besluttet os for, at vi fortsat vil klare arbejdet selv – men med lidt hjælp. For Der er slet og ret blevet indkøbt en fuldautomatisk robotplæneklipper til formålet. Det er sådan en af den slags med indbygget bio-klip, så plænen ikke skal rives bagefter. Og så har den også regnvejrs detektor, så den selv kører i læ, når det begynder at regne. Og som det er standard for de fleste robotplæneklippere, så kører den også selv hen i ladestationen, når den begynder at mangle strøm. Det er helt genialt.

Jeg har endnu ikke fået prøvet min nye græsklipper. Men vi har nogle bekendte, som købte en sidste år og den er de vældig glade for. Før jeg kan tage den i brug, skal jeg lige have gravet nogle ledninger ned i kanten af græsplænen, så maskinen ved lige nøjagtig, hvor langt den må køre. Vi skal jo nødig have, at den kører ud i blomsterbedet og rundbarberer alle tulipanerne J.

Sådan en automatisk plæneklipper klarer selvfølgelig ikke alt havearbejdet. Men det er da en god start. Kunne man så også bare få en robothækkeklipper”, så var lykken gjort!

 

Større fornøjelse ved havearbejdet
Rul til toppen