De bedste oplevelser

Min kone fik sidste år nyt job i et firma, der indtil da har været fuldstændig ukendt for mig. Hun blev ansat som koordinator i firmaet, der har specialiseret sig i at sammensætte specielle oplevelsesgaver i en række forskellige prisklasser.

Jeg havde før min kones kontakt med firmaet aldrig hørt om, at man kan drive en virksomhed på den slags, men det kan man altså i høj grad, for der er et pænt overskud i den virksomhed.

Min kones arbejde består først og fremmest i at tage kontakt til mange forskellige slags virksomheder, der tilbyder oplevelser af den ene eller den anden art. Hun har allerede et temmelig stort netværk, der blandt andet omfatter en række restauranter, cafeer, biografer og teatre.

Men så sent som i går fortalte hun, at det nu var lykkedes for hende at føje en helt ny aktivitet til firmaets udbud af oplevelser. Det kom sig faktisk af, at hun i vores lokale avis havde læst om en mand, der er en meget erfaren ballonskipper. Artiklen i avisen handlede om, at han havde opnået certifikat til også at flyve med betalende passagerer i sin luftballon.

Selv om han til avisen havde udtalt, at han nu ikke regnede med at kunne gøre ballonflyvninger til en levevej, greb min kone alligevel muligheden og kontaktede ham for at få en aftale om, at flyveture i hans luftballon kan indgå i hendes firmas udbud af de mere eksotiske oplevelser.

Og heldigvis havde manden valgt at sige ja til hendes forslag.

De bedste oplevelser
Rul til toppen