Teambuilding til arbejdspladsen

På sin arbejdsplads kan der opstå forskellige konflikter, der skal løses på en professionel måde. Det kan være konflikter, der vedrører en manglende enighed angående et stykke arbejde. Men det kan også være konflikter, der er baseret på en personlig uenighed mellem to eller flere kollegaer. Der vil intet godt komme ud af situationen, hvis man ikke håndterer den korrekt. Det kan ende ud i en større strid mellem medarbejderne, hvilket kan have indflydelse på selveste arbejdsindsatsen. Det kan være en meget dårlig situation at stå i, hvis ens chef finder ud af, hvad der foregår. Der kan også være generelle problemer med at arbejde i et team, da der nogle gange kan være én, som mener de bestemmer mere end andre. Det kan ødelægge idéen med at arbejde i et team, da de vil have, at ting skal fungere på den måde, som de vil have det. Det er dog ikke altid sådan det går.

Hvis man befinder sig på en arbejdsplads, hvor sådanne scenarier spiller sig ud, så kan det være på tide at deltage i nogle aktiviteter, der er gode til teambuilding. Det kan være svært at opretholde et godt arbejdsmiljø, hvis der gang på gang opstår ubehagelige stridigheder, der burde kunne løses. Det kan hjælpes på vej af god teambuilding, hvor alle medarbejderne deltager. Det er dog ikke noget, der umiddelbart lige sker. Derfor kan det være en god idé at vende det med chefen, så chefen bliver klar over ønsket. De fleste ledere vil ønske det bedste arbejdsmiljø for deres ansatte, da de er med til at holde hele firmaet sammen. Der findes mange forskellige aktiviteter, der er gode til teambuilding. Det kan være noget i stil med stille rolige øvelser, der skal gennemføres, men det kan også være sport, som skal udføres sammen eller imod hinanden. Især fodboldgolf er godt til teambuilding.

Fodboldgolf som en del af teambuilding

Fodboldgolf har en speciel plads, når det gælder at skulle hjælpe ansatte med teambuilding. Det kan nemlig udføres på flere forskellige måder, som kan gavne fællesskabet. Det er først og fremmest muligt at spille på hold, hvor man skiftes til at sparke til bolden. Det kan kræve koordination, da bolden sjældent rammer i hullet ved første spark. Man skal derved aftale, hvordan og hvorledes bolden skal sparkes, så den bedst muligt kan ramme i hullet. Derudover er det også muligt at spille hver for sig. Hver spiller får derved hver sin bold, hvor det så er stort set samme regler, som når det gælder golf. Hvis man spiller hver for sig, så kan det stadig styrke fællesskabet, selvom man ikke arbejder sammen. Det kan gå over i mere konkurrence, hvor man skal nå at skyde først i eller skubbe de andres bolde væk, så ens egen chance for at ramme i bliver større.

Hvis man vælger at tage sådan en tur med sine ansatte, så kan det tydeligt styrke ens forhold. Man oplever noget sammen med dem, hvor man også får lov til at snakke med dem personligt. Man kan snakke om ting, der er nede på jorden, og man kan grine med dem, når der sker noget underholdende i spillet. Arbejdspladsen bliver bragt sammen og har det sjovt.

Teambuilding til arbejdspladsen
Rul til toppen