Udlejning privat

Min søster og hendes mand er kommet i en grim, økonomisk klemme, efter at han for nogle måneder siden mistede sit arbejde. I går fortalte hun mig i telefonen, at de i den kommende sommer var nødt til at blive hjemme i deres lejlighed, for der er ganske enkelt ikke råd til nogen form for ferie. Det generede hende sådan set ikke, men hun havde dårlig samvittighed overfor deres to børn.

Da jeg nævnte det for min mand bagefter, foreslog han, at de kan leje sommerhus af os for nul kroner i et par uger, for vi har nemlig fra og med i år fravalgt at leje vores sommerhus ud gennem det bureau, vi har benyttet os af i flere år. Vi synes ganske enkelt, at vi får for lidt ud af vores sommerhusudlejning i forhold til de afsavn, vi selv må lide ved ikke at kunne benytte huset i højsæsonen. Vi skal jo godt nok klare rengøringen selv, men det har vi så hyret et professionelt rengøringsfirma til: https://rengoeringscompagniet.dk/

Min mand har tænkt over, at der er mange, der udlejer deres sommerhuse privat, og hvis man gør det, har man selv styr på, hvilke perioder man vil leje det ud. Men så skal man også selv sørge for rengøring og den slags, og det synes vi er for bøvlet, så vi har helt opgivet udlejning.

Men vi skal jo ikke selv bruge huset i hele skoleferien, så det er oplagt at låne det ud til min søster og svoger. De blev da også vildt begejstrede, da jeg senere i aftes ringede og tilbød dem at låne huset i to uger.

Faktisk tilbød min gode studiekammerat Jesper Windahl det samme, men nu havde hun jo fået et sommerhus til ferien 🙂

Vi tænker også på miljøet

Det gode ved vores rengøringsfirma er, at de er Svanemærket, og det er altså vigtigt for os!

Udlejning privat
Rul til toppen