Vandkøler i fitnesscentre

Man behøver blot at have været fitnessmedlem i et træningscenter, hvor der ingen vandkøler er til stede, før man ved, hvor irriterende dette egentligt kan være. Vandhanen findes på toilettet, og der er ikke ligefrem et kæmpe udbud af toiletter i bygningen, så man ender med enten at vente i lang tid, eller også så træner man uden at drikke særligt meget vand. Det kan have rigtigt mange ubehagelige konsekvenser, men det kan heldigvis afhjælpes meget simpelt ved, at du tilbyder en vandkøler til dine fitnessmedlemmer. Vandkøleren er en ubeskriveligt simpel metode til at kunne få hældt vand på flasken eller i koppen, og der er få steder, hvor det er så essentielt at forblive hydreret, som det er i et træningscenter.

Hydrering og træning går hånd i hånd

Kroppen har brug for en rimeligt konstant tilførsel af vand, hvis den skal kunne fungere ordentligt. Vores nyrer sørger konstant for at rense affaldsstoffer ud af kroppen, som adskilles i form af urin – jo mere vand, vi får drukket, desto lettere er det at filtrere disse affaldsstoffer ud, hvilket medfører en sund og gennemsigtig urin. Hvis vi ikke drikker nok vand, så ses dette også ganske tydeligt på urinen. Det er normalt for mange mennesker at skulle drikke alt i mellem 2 liter vand og 3 liter vand i løbet af en dag. Dette sørger for, at kroppen fungerer optimalt, og affaldsstofferne udskilles. Hvis vi dog udfører heftig fysisk aktivitet, som fitnessmedlemmer gør, så har vi brug for mere. Vi udskiller nemlig rigtigt meget væske, når vi sveder, hvilket kræver en ekstra tilførsel af væske. Dette gøres meget lettere med en vandkøler.

Model B4

Vandkøleren Model B4 er helt ideel til brug i et fitnesscenter, hvilket særligt er grundet dens meget kompakte og fleksible størrelse. Den er desuden udstyret med et touch panel system, og så tilbyder den både koldt, varmt, tempereret og kulsyreholdigt vand. Særligt effektivt er det også, at denne vandkøler kan producere koldt vand øjeblikkeligt, og der er ikke ventetid forbundet med dette. Dette er særligt relevant, da der i et fitnesscenter er enorm tørst og mange mennesker på bestemte tidspunkter af døgnet – så er det altid essentielt, at vandkøleren leverer kold vand hele tiden. Hvis du overvejer at forkæle dine fitnessmedlemmer med en vandkøler, så kan du browse lidt på Waterbreak.dk. Her finder du et godt udvalg af vandkølere – blandt andet også Model B4.

Vandkøler i fitnesscentre
Rul til toppen