ATV bikes er sjove

Det har været en helt vild weekend. Vi har ligget og leget med vores ATV bikes. Og vi er blevet godt rusket igennem mudder og vand. Det har bare været så fedt. Vi, det er min søn og jeg. Min kone gider ikke, men hun gider godt tage med os i sommerhuset, som ligger oppe i skoven oppe i bjerget. Her kan vi gøre lige, hvad der passer os.

Nye ATV bikes

Jeg købte 2 ATV bikes for en måneds tid siden. De blev leveret til sommerhuset, så jeg ikke selv skulle sørge for at få dem transporteret derop. Fragtmanden var virkeligt sur. Det havde været svært for ham at få lastbilen op på de små veje, men det var lykkedes, og vi havde fået den første tur, min søn og jeg. Helt cool. Han var bare så glad for at få lov til at dundre derudaf i timevis. Jeg måtte ned til benzinstationen for at hente benzin 2 gange. Men pyt. Jeg syntes også, at det var sjovt at køre rundt i skoven – ind i mudderet og over nogle vandhuller.

Fruen er med

Min kone kan godt forstå os, hun syntes faktisk, også det var sjovt at køre en ATV bike, men hun gider ligesom ikke at blive kold og våd hele tiden. Så hun har valgt at tage med sig for at få nogle timers fred fra sit job og os, når vi altså ikke er i huset sammen med hende.

Her i weekenden har min søn og jeg så fundet en rute inde i skoven, som bare er perfekt. Den ligger så langt inde, at vi ikke generer andre, som også vil en tur i skoven. Her er mange mennesker, som gerne vil have deres hund med på en rask tur, så det er vist bedst, at vi holder os fra dem. Vores bikes larmer en del, så jeg har indskærpet overfor min søn, at vi ikke kører vildt, når der er andre mennesker i nærheden.

Vi havde dog en dårlig episode. Vi var i fuld fart på vej ind i et sving på en temmelig smal sti. Lige pludselig var der to ryttere foran os. Deres heste var skræmte, og de havde problemer. Jeg stoppede op, og min søn nåede i sidste øjeblik at bremse op, inden han ramlede ind i en stejlende hest. Pigerne på hestene var heldige. De faldt ikke af. Men det var ikke sjovt hverken for dem eller os. Da vi havde slukket for motorerne, faldt hestene til ro. Jeg undskyldte over for pigerne. De var ikke glade, men tog dog episoden som endnu en erfaring.

De fortalte, at de rider på stien hver lørdag formiddag, om vi mon kunne aftale, at vi ikke kommer stormende lørdag formiddag mellem 10 og 12, så deres heste kan lære, at de ikke skal være bange i skoven. Jo, det kan vi godt gøre fremover. Den ene af pigerne er på min søns alder. Jeg inviterede dem til at komme og prøve vores ATV bikes dagen efter, hvis de havde lyst altså. Vi kunne køre dem tilbage til deres stald. Det ville de gerne prøve.
Det blev til en sjov søndag med pigerne. De syntes, det var sjovt, så vi aftalte, at på lørdag må min søn få en ridetur. Fedt med nye legekammerater.

ATV bikes er sjove
Rul til toppen