Bekvemme drikkevarer

Som regel gider jeg ikke læse de reklamer, der er i den daglige post på min arbejdsplads, men en dag i sidste uge faldt mit blik alligevel på sådan en flyer og vakte min nysgerrighed. Køb sodavand til markedets laveste priser og få drikkevarerne leveret direkte på arbejdspladsen, stod der på den farvestrålende reklame.

Vi har et forholdsvis stort forbrug af sodavand og kildevand på kontoret, og det har i årevis været noget af en udfordring at finde frem til en medarbejder, der har tid og lyst til at køre i supermarkedet og købe drikkevarer, når der er ved at være lavvande i vores lager.

Så umiddelbart lød det da tiltrækkende, hvis vi kunne få leveret vores drikkevarer direkte til døren og til priser, der ikke gør det dyrere, end når vi selv sørger for indkøbene. Derfor gav jeg mig til at læse nærmere på den lille flyer, som viste sig at reklamere for et ret nystartet firma, der påtager sig at stå for levering af sodavand og andre læskedrikke til virksomheder i hele Storkøbenhavn.

Jeg besluttede mig for at ringe til firmaets nummer for eventuelt at lave en aftale om levering til os. Men inden opringningen tjekkede jeg lige, hvad vi normalt betaler for vores sodavand, så jeg havde nogle priser at sammenligne med.

Det viste sig, at det nye firma kunne levere til lidt lavere priser, så jeg var ikke i tvivl om at indgå en aftale. Og firmaet levede op til sine løfter, så leverancen kom dagen efter.

Bekvemme drikkevarer
Rul til toppen