De rigtige blækpatroner

Det burde have været en helt dagligdags ekspedition med et tidsforbrug på maksimalt 5 minutter, men det endte med, at det tog mig det meste af en halv time, før jeg havde fået løst den opgave, end ung pige kom med her i dag.

Hun kom frejdigt ind i butikken og spurgte, om jeg havde blækpatroner til Canon printere, hvilket jeg naturligvis kunne bekræfte.

Men hun havde ikke nogen nøjagtig typebetegnelse på printeren, men hun hævdede, at hun kunne genkende dem, hvis jeg viste hende de rigtige patroner.

Jeg forsøgte mig frem, men hun afviste alle mine forslag med, at dem jeg viste hende, var alt for små. Det tig lidt tid, før det gik op for mig, at det slet ikke var blækpatroner, hun var sendt i byen efter, men derimod de langt større patroner til en laserprinter.

Vi fik snakket lidt om tingene, og hun fortalte, at hun for nylig var begyndt som kontorelev i et firma, som jeg har haft som fast kunde gennem en årrække, og jeg vidste helt præcist, hvad det er for typer printere, de har i firmaet, så jeg fandt de rigtige patroner til deres store laserprinter.

Jeg gjorde mig så også den ulejlighed at fortælle hende, at der findes forskellige slags printere, som har brug for forskellige slags printerpatroner. Hun var meget lydhør, og ret beset var det jo ikke hendes fejl, at hun var blevet sendt på indkøb uden at have fået ordentlig besked om, hvad det var, hun skulle have med hjem til firmaet.

Skal du have topservice fra en kontorforsyning, er det dem her, vi anbefaler: https://justmore.dk/

De rigtige blækpatroner
Rul til toppen