Spare på rejseomkostningerne

Selv om det en gros firma, jeg driver sammen med min kompagnon, er i fortsat vækst, er vi alt andet lige stadig ret små i vores branche, og det er nødvendigt at passe godt på pengene, så der bliver mest muligt til overs til videre udvikling.

Derfor hører min kompagnon og jeg ikke til de forretningsfolk, der flyver på businessclass, når vi er på forretningsrejse. For eksempel skulle vi i sidste uge til et møde i Paris, og da jeg på nettet fandt fly nogle meget billige flybilletter til Paris, slog jeg til, selv om rejsen så kostede os noget nattesøvn i begge ender af turen.

Det var det samme, da vi begge to for et halvt års tid siden skulle til en stor messe indenfor vores branche i Washington DC i USA. Det var dyrt at flyve direkte, men vi fandt så ud af, at der var penge at spare ved at købe nogle andre flybilletter til USA – nærmere betegnet til New York – og så tage med tog resten af vejen.

Så vi har efterhånden en del erfaringer med hensyn til at finde de billigst mulige flybilletter, og den erfaring udnyttede jeg også sidste vinter, da min kone og jeg ville holde en ferie under varme himmelstrøg. Jeg fandt nogle ekstraordinært billige flybilletter til Thailand, så vi havde mulighed for at flotte os lidt mere med hensyn til valget af hotel.

Så vi tilbragte to uger på et femstjernet hotel og nød den udstrakte service og de i høj grad luksuriøse omgivelser.

Læs i øvrigt også denne historie om næsten samme emne: http://iktforum.dk/vi-rejste-paa-valgdagen.htm/

Spare på rejseomkostningerne
Rul til toppen