Blomster til bryllup

Jeg har glædet mig til at skulle til bryllup på lørdag. Et rigtigt efterårsbryllup. Det ville være skønt. Men også lidt koldt. Min kjole, som jeg har købt til festen, hænger i skabet. Jeg vil gerne vise min skønne krop frem, men ikke provokere ved brylluppet. Så jeg var ved at finde ud af, hvordan jeg får dæmpet ned for de lidt provokerende former, kjolen giver mig. Den er meget nedringet foran. Og der er en dyb slids ned langs ryggen. Jeg tænkte, at jeg ville kunne dæmpe ned med et flot sjal. Måske det tynde sjal af silke, som jeg købte for et år siden. Jeg har prøvet, og det så flot ud. Men jeg kunne godt mærke, at jeg frøs.

Halsen

Hvis bare jeg ikke havde så ondt i halsen. Jeg tror faktisk, at jeg er ved at gå ned med en forkølelse eller en halsbetændelse. Det er ikke Covid. Det ved jeg. Jeg fik lavet en test i går. Jeg har det bare rigtigt skidt og har mest lyst til at lægge mig i min seng, og lade min mand servere varm te og blødkogt æg til mig. Det er det eneste, jeg har lyst til lige nu. Og jeg spiser ellers aldrig æg. Jeg må være meget syg. Jeg har jo denne her længsel efter blødkogte æg. Gerne med masser af salt og peber på.

Finde en blomsterhandler

Tankerne kredser om brylluppet. Jeg bliver ikke rask. Det kan jeg mærke. Jeg bliver nødt til at finde en blomsterforhandler, der har blomsterudbringning i København – nemlig https://amagerblomster.dk/, så jeg kan sende parret en flot buket i tide. Der skal et kort ved. Der skal stå noget om, hvor meget jeg lider her med rød tud og frygt for at smitte alle, der kommer til festen. Der skal selvfølgelig også stå noget om, hvor ked jeg er af, at jeg ikke kan deltage i deres store dag.

Blomster til bryllup
Rul til toppen