Lækkert babytøj

Min lillebror er blevet far. For første gang. Han er så stolt som en pave. Intet kan skyde ham ned. Han er blevet far til en lille, yndig pige. Fødslen var svær. Barnets mor var ellers tapper, men det tog lang tid for hende. Nu er de hjemme i deres lille lejlighed. Min bror har taget orlov i de kommende 10 dage, og han er bare ikke til at tale med. Alt handler om den lille. Forståelig nok, måske. Jeg tror, han bliver en god far. Måske overbeskyttende. Jeg kan høre på ham, at han vil gøre alt, hvad han kan, for at barnet får en god og sikker opvækst.

Babyhjelm

Vi skal ind og besøge dem i næste uge. Vi – det er mig og mine forældre. Jeg skal hente mine forældre, og så kører vi ind til min bror. Mine forældre er meget nysgerrige efter at se det lille barnebarn. Min mor kalder hende allerede forskellige kælenavne. Jeg har aftalt med dem, at jeg henter dem lidt tidligere, end vi skal være hos min bror. Vi er nemlig nødt til at køre igennem byens centrum, fordi jeg skal ind til en butik og hente den babyhjelm fra Petitflora, som jeg har bestilt til min brors barn. Jeg er sikker på, at de ikke har tænkt på at købe sådan en. Den vil ellers være praktisk, hvis barnet skal ud og have sin lur ude på balkonen. Vejret kan jo godt være lidt køligt nu.

Huer til børn er på høje tid

Jeg var lidt sent ude med at få den bestilt. Jeg er jo ikke selv mor, så det er noget af en udfordring at købe en gave ⓘ til ens ny, lille niece. Jeg så på huer til børn og på andre klæder, men den hjelm, jeg fandt, vandt. Den er bare så nuttet. Cute. Det var svært at finde en farve, men jeg valgte en hjelm, der har en dyb, rosa farve. Ideel til en lille pige.

Lækkert babytøj
Rul til toppen