Botox

Min mand og jeg havde besluttet os for at tage en lille uges tid til Kreta. Bare for at få lidt dage til os selv. Slappe af og nyde sol og god mad. Vi købte derfor en afbudsrejse. Og var virkeligt heldige: Vi fik flybilletter og ophold på et super luksus hotel. For næsten ingen penge. Så der var lagt op til ren afslapning. Vi benyttede os af hotellets faciliteter og kørte ture ud i landskabet nogle få eftermiddage. Jeg fik da både spa og massage. Hver dag. Og ellers så lå vi bare ved hotellets pool med hver sin bog og en god, kold drink.

De smukke

Vi var dernede fra onsdag til onsdag. Der var ikke så mange mennesker på hotellet. Sæsonen er åbenbart ved at slutte. Men i weekenden imellem de to onsdage kom der en del mennesker. Og det betød en masse larm nede ved poolen. Der var især et ungt par. De har måske været omkring 25 – 28 år gamle. De var næsten ikke til at holde ud at høre på. De talte ikke med hinanden. De råbte med hinanden. Næsten som om at de ville have, at alle vi andre bare skulle lægge mærke til dem. Ok. Det var et smukt par. Der blev sandelig også taget mange selfies det kan jeg godt fortælle dig.

Botox og fillers

Der blev ikke lagt skjult på, at der har været botox behandling i spil ved ballerne eller læberne på pigen. Og jeg er ikke helt sikker på, at den unge mand ikke også havde fået en botox behandling ⓘ ved kæberne. Min mand og jeg iagttog det unge par. De var ikke særligt hensynsfulde overfor os andre. Det må jeg indrømme, at jeg blev lidt sur over. Men hvad gør man? Ja, som det beskedne menneske, jeg er, så valgte jeg at trække mig tilbage. Vi lånte en bil og kørte en lang tur. Undervejs på turen talte vi om, hvordan det mon egentlig er at få en botox behandling. For at drille min mand fortalte jeg ham, at jeg faktisk har tænkt længe på, at jeg vil have en botox behandling. Sådan, så jeg også kan få en rund og spændstig numse. Han kiggede noget forskrækket på mig. Men kunne godt se, at det var for sjov.

Mine bekymringsrynker

Jeg har dog fundet et sted med botox behandling i København hos Copenhagen Fillers. Jeg har nemlig den her bekymringsrynke, som jeg egentlig er ked af. Jeg har holdt mig tilbage med at tale om det med min mand i lang tid. Men nu opstod chancen lige pludseligt. Så jeg fortalte ham om det. Han sagde ikke noget. I lang tid. Men imens vi sad ved et bord på en lille taverna nede ved havet, nævnte han, at han faktisk ikke kan se noget ondt i, at jeg får en botox behandling. Så længe jeg bare ikke ændrer totalt på mit ansigt eller får lavet større læber.. Jeg forsikrede ham om, at det slet ikke er min tanke. Jeg vil bare gerne se lidt mindre bekymret ud. Jeg er jo ikke bekymret eller vred i virkeligheden.

Er Botox en gift?

Bruges Botox til andet end kosmetisk behandling?

Bestemt ja. Mange migrænepatienter får hjælp med Botox, ligesom visse muskelforstyrrelser kan afhjælpes med stoffet.

Botox
Rul til toppen