Brug din næste ferie på at spille brætspil

I mange hjem er brætspil desværre blevet byttet ud med videospil og videospilskonsoller. UNO er blevet lagt i skuffen, og ser sjældent dagens lys. Men det er da ærgerligt.

Brætspil og kortspil har en hyggelig charme over sig, og du kan helt sikkert huske da du var barn og hele familien sad omkring bordet og spillede et eller andet kortspil. Det er en del mere bindende som familie at spille kort, end at se på fjernsynet sammen.

Spil det med vennerne og I kan have timevis af sjov

Det er ikke kun med familien du kan spille brætspil, men også med dine venner. Når du alligevel har ferie og bare ligger og daser, så inviter da nogle venner over til brætspilsaften og se timerne flyve afsted.

Der findes rigtig mange mere voksenbrætspil og kortspil derude. Du kender sikkert allerede ”Cards Against Humanity” eller hvis du er til rollespil, har du sikkert også hørt om spillet ”Dungeons and Dragons”.
Begge er fantastiske tidsrøvere der giver timevis af sjov og kan spilles igen og igen, og være unikt hver gang.

Der findes så mange forskellige spil derude, så der er helt sikkert noget som også du vil finde sjovt. Tag f.eks. et kig på hyggeonkel.dk. Så burde du hurtigt kunne finde nogle spil, som kan fange din interesse.

 

Brug din næste ferie på at spille brætspil
Rul til toppen