Spis godt på Nørrebro

Nørrebro er ganske enkelt et fantastisk sted at gebærde sig, hvis man er glad for mad og drikke. Der er et helt hav af lækre spisesteder at vælge imellem, og du kan her gå på opdagelse i alverdens forskellige køkkener. Dertil kommer, at der er rigtig mange billige spisesteder på Nørrebro, hvilket naturligvis blot er endnu en fordel. Du får her en liste med fire lækre og billige spisesteder på Nørrebro, der er værd at besøge.

#1: Hooked

Søger du en lækker og billig restaurant midt på Nørrebro? Så er Hooked det oplagte valg. Her kan du mæske dig i særdeles delikat fisk og skaldyr, og er du begejstret for seafood, er dette således det helt perfekte sted for dig.

Hooked udmærker sig naturligvis ikke blot ved at være et billigt spisested, men også ved at være et virkelig hyggeligt sted at nyde et måltid mad. Oprindeligt var fiskekæden blot en foodtruck, hvor du kunne købe lækker street food, og denne afslappede atmosfære har de beholdt i deres restauranter. Vil du nyde udsøgt fisk i hyggelige omgivelser, er Hooked således det rette valg.

#2: Falafel Factory

Sætter du pris på gode falafler i alverdens afskygninger? Så er Nørrebro det helt rette sted for dig at færdes. Du kan her finde et væld af restauranter, der serverer virkelig gode falafler. Det gælder blandt andet på Falafel Factory.

Hos Falafel Factory har de – som navnet også antyder – specialiseret sig i netop falafler. Du kan få dem i mange forskellige smagsvarianter samt i mange forskellige konstellationer. Køb eksempelvis enten en pita med falafel eller en tallerkenanretning med forskellige typer falafler samt lækkert brød og dip. Denne mulighed er særdeles oplagt, hvis du er på udkig efter hyggelig delemad, du kan nyde i godt selskab.

#3: Kösem

Har du hørt om Nørrebros mesterskaber i shawarma, som afholdes hvert eneste år? Så har du helt sikkert også hørt om Kösem. Netop denne kebabrestaurant har nemlig vundet mesterskaberne flere gange i streg, og derfor er den også blevet særdeles kendt både på Nørrebro og i resten af København.

Generelt er der virkelig gode muligheder for at få virkelig god kebab på Nørrebro. På nærmest hvert eneste gadehjørne kan du finde en restaurant, der sælger kebab, og mange af dem ér faktisk noget at skrive hjem om. Dertil kommer, at kebab på Nørrebro er en meget billig spise.

#4: Sliders

Er du på udkig efter lækre burgere til gode priser, skal du besøge Sliders på Nørrebro. Denne ligger på Tripadvisors liste over de bedste restauranter på indre Nørrebro, og den er derfor bestemt også et besøg værd. Her kan du sætte tænderne i burgere i alverdens afskygninger, og der er derfor helt sikkert også noget for enhver smag på netop dette spisested.

Om du er på vej ud med vennerne, eller du skal nyde en hyggelig frokost med familien, er Sliders stedet. Her er der plads til det hele, og med en stor variation på menukortet og drinkskortet kan du selv bestemme, hvordan din frokost eller middag skal udarte sig.

Spis godt på Nørrebro
Rul til toppen