Hvad er bedst mod rynker?

Min kusine er en hård kvinde. Altså på den gode måde. Hun har en flot karriere og er en af de mest efterspurgte kvinder i forretningslivet. Hun ser godt ud og formår samtidigt også at have en kærlig familie. Hvordan hun gør det, forstår jeg bare ikke. I en alder af 57 ligner hun én på 47. Ok, jeg ved, at hun altid har gjort meget ud af at være i form. Sådan med at løbe og gå i fitnesscenter. Men burde der ikke være nogen små rynker synlige? Jeg mener, hun er kun 3 år ældre, end jeg er, og jeg har da mange rynker i mit ansigt.
Vi talte om det for nylig.

Restylane?

Hun indrømmede, at hun ikke er bleg for at få behandlinger med Restylane. Så sent som i sidste uge havde hun fået en filler i panden. Det er en del af hendes rutine at afse tid til behandlingerne. Hun mener, at hun har en pligt til at se godt ud. Som bestyrelsesmedlem i forskellige, store virksomheder skal man ikke kun kunne sit kram, man skal også udstråle kraft og energi. Det nytter ikke at se træt og slidt ud. Hun foreslog mig, at jeg prøvede det. Forklarede mig, at det ikke er smertefuldt. Der kan være lidt ømhed i området, hvor filleren er blevet lagt, men den fortager sig efter ganske kort tid.

God speciallæge

Jeg fik telefonnummeret til den læge, som behandler hende. Du kan bare sige, at jeg har anbefalet dig, så passer han godt på dig. Han er rigtigt dygtig. Jeg har gået til behandling hos ham i flere år nu. Egentlig var jeg lidt overrasket over, at hun talte så åbent om det. I min familie er det her med kosmetiske indgreb sådan lidt tys-tys. Der er lidt tabu over det. Holdningen er, at det er naturligt at få rynker, og at man ikke bør gøre noget ved det. Hun har åbenbart en helt anden holdning. Jeg fandt et par ledige timer i min kalender og ringede op til lægen. Jeg fik et tidspunkt, jeg kunne komme, og så kunne vi se på tingene sammen. Det er ham her.

Hvad er bedst?

Vi fik en god samtale om, hvad Restylane og Botox er. Han fortalte mig, at i hans klinik bruger de produkter, der er naturlige. De optages og nedbrydes af kroppen. Derfor skal en Botox eller Restylane filler gentages efter noget tid. Det er meget individuelt, hvor ofte en behandling skal gentages. Der er ikke to kroppe, der nedbryder stofferne på den samme måde. Jeg fik også at vide, at en filler med Restylane fungerer anderledes i forhold til en behandling med Botox. Filleren fylder ud, så huden ligesom strækkes, og rynkerne glattes. Botoxen fungerer, ved at den ligesom hindrer musklerne i at trække sig sammen, hvorved rynkerne ikke bliver dybere, og med tiden bliver huden glattere.

Han kiggede på mit ansigt og forhørte sig om, hvad det er, jeg er utilfreds med. Jeg fortalte ham, at jeg er ked af de dybe rynker, jeg har omkring munden og mellem øjenbrynene. Han foreslog, at jeg skulle tænke over, om det vil gøre mig glad, hvis jeg kommer af med dem. Hvis det gør det, så vil han foreslå, at vi laver nogle behandlinger, hvor vi kombinerer de to forskellige behandlinger.

Hvad er bedst mod rynker?
Rul til toppen