Dem kreative klub

Mit barnebarn og jeg har en kreativ klub, og gennem tiden har vi arbejdet med og fremstillet mange forskellige kunstværker. Klubben startede for flere år siden, og de første udfordringer var plastikperler, som vi smeltede i ovnen og lavede de flotteste armbånd af. Næste projekt var fremstilling af armbånd af brugte slanger fra cykler med indsatte perler.

Senere havde vi en periode med fedtsten, men det blev aldrig den helt store succes, sikkert fordi det var en langsommelig proces, det samme var tilfældet med at forsøge os med strikning og hækling.  Vores tid med malerier og collager var derimod en dejlig tid, vi fik mange timer til at gå med at diskutere form og stil, og vi tog på flere besøg på en række kunstmuseer og fordybede os i diverse kunstbøger og kataloger fra udstillinger.

Hurtigt og billigt bredbånd

Men nu skal der ske noget nyt, så nu skal vi sy patchwork. I går planlagde vi, hvad vi vil sy, og hvor vi vil kigge efter gode ideer og anvendeligt billigt patchwork stof. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg drømmer om at sy et sengetæppe i patchwork, men jeg er også klog nok til at begynde med et mindre produkt, så jeg vil begynde med at sy puder. Mit barnebarn har besluttet sig for at sy grydelapper og har forelsket sig i Pedari motiverne, som jeg egentlig synes ser en smule besværlige ud, men de er kanon flotte og der kan ud af spændende patchwork stof syes nogle smukke grydelapper, som ingen andre har.

Dem kreative klub
Rul til toppen