Varmepumpe med acondition

I disse dage rammer solen dagen med 120 km /t, forstået på den måde at vi har sommerens nok første rigtige varmedage, det er uden tvivl skønt, men det øger også behovet for at holde hovedet koldt på en eller anden måde. I vores sommerhus fandt vi sidste år, via denne her guide: http://varmepumpe-guide.dk/ en rigtig god varmepumpe. Hovedformålet med den er at holde sommerhuset frostfrit om vinteren på en energi effektiv måde.

Aircon er en sidegevinst som jeg ikke havde tænkt over i anskaffelses overvejelserne, faktisk var det først noget der gik op for mig da jeg fik kigget på fjernbetjeningen til den her i går, og sørme om vores http://varmepumpe-guide.dk/panasonic-he9lke.html varmepumpe ikke klare aircon delen også.

Hvis du står med overvejelser omkring at anskaffe dig en varmepumpe for at få billig opvarmning, så kan jeg helt sikkert godt anbefale det, vi har alene det først år spare 5000kr på elregningen, dertil skal det siges at vi overvejer om vi ikke også skal sætte solceller på taget af vores sommerhus. På den måde vil i være mere eller mindre selvforsynende med strøm, hvilket giver nogen økonomiske fordele på sigt. Vores plan er at bruge de penge vi spare på afbetaling af lånene.

Varmepumpe med acondition
Rul til toppen