Dyre reservedele

Gennem tiden har jeg lært, at det betaler sig at købe kvalitet, når det drejer sig om hvidevarer. Da jeg var yngre, købte jeg som regel de billigste hvidevarer, fordi økonomien var anstrengt, men med tiden fandt jeg ud af, at det var uendelig svært at få billige reservedele til hvidevarer, som var af et ret ukendt mærke eller var udgået af produktion.

Jeg har også oplevet, at forretningen, hvor jeg købte en vaskemaskine, var gået konkurs, det fandt jeg først ud af, da jeg skulle have et nyt varmelegeme i maskinen, og et firma, som solgte samme ret ukendte mærke, havde forretning i Nordjylland, som ligger langt fra min bopæl. Jeg ringede dog til forretningen og fik en pris på udskiftning af varmelegemet, men udgiften til kørsel fra det nordlige til Falster, hvor jeg bor, var urimeligt høj.

På grund af mine erfaringer vil jeg forsøge at overbevise min datter og svigersøn om at købe et anerkendt og sikkert mærke, når de, som planlagt, vil købe en ny opvaskemaskine. For at få dem til at overveje min anbefaling, vil jeg understrege betydningen af, at der er mulighed for altid at kunne få reservedele til opvaskemaskinen, hvis ikke de får garanti for dette, kan det blive en dyr investering for dem. Selv om deres økonomi er en anelse anstrengt, vil jeg varmt anbefale dem at købe en Siemens opvaskemaskine, jeg har selv hvidevarer i dette mærke, og jeg ved af erfaring, at man i hele landet har mulighed for hurtigt at få reservedele til Elektrolux hvidevarer.

Dyre reservedele
Rul til toppen