Kør selv i Californien

Californien er den ultimative kør-selv ferie destination. Her er ufattelig mange oplevelser i vente, og mange af de største attraktioner og seværdigheder ligger i passende kørsels afstand til hinanden. På en Californien rejse finder man masser af gode oplevelser for folk i alle aldre, og derfor er det også en oplagt destinationer til en uforglemmelig familieferie.

I Californien kan man opleve nogle af USA´s mest imponerende storbyer, den smukkeste natur i de store nationalparker samt masser af underholdende timer i forlystelsesparker som Universal Studios, Disney World og Sea World. I USA er der også masser af gode shopping muligheder i de mange outlet malls der ligger spredt ud over hele staten.

Californien opleves bedst på en kør selv ferie, hvor man for alvor kan mærke den ultimative frihed bag rettet i en ægte amerikaner bil. På den måde kan man helt selv planlægge hvad man ønsker at opleve og i hvilket tempo. I Californien er der altid noget at se og man behøver aldrig at kører længere end højst nødvendigt for at finde noget spændene at opleve. På en kør selv ferie i USA bør man ikke snyde sig selv for en tur langs stillehavskysten på den legendariske Highway 1. Vejen kører helt ude langs kysten i det meste af Californien og man kan bl.a. kører ad ruten fra San Diego til Los Angeles til San Francisco.

Kør selv i Californien
Rul til toppen