Mille Dille Covers

Min bedste veninde, Mille, er en flot pige i betragtning af, at hun nu har rundet de 60 år. Hun går meget op i sin påklædning og er i det hele taget meget modebevidst. Mille har en meget sikker smag med hensyn til tøj, og for hende betyder det meget, at ikke bare tøjet men også for eksempel sko og taske passer sammen.

Nu er hun oven i købet begyndt at klæde sin mobiltelefon på, så den også matcher hendes øvrige påklædning. Hun har simpelt hen fået en svaghed for covers til mobiltelefoner og har efterhånden et pænt stort antal af dem, så hun til enhver tid kan få sin mobiltelefon til at matche hendes påklædning. Hun køber alle sine covers hos lux-case.dk

I starten grinede jeg lidt af hende og drillede hende med den store forfængelighed, men nu kan jeg efterhånden godt se, at det ser godt ud, hvis hun har en blå kjole på og så lægger sin mobiltelefon på bordet i blåt antræk.

Forleden dag nævnte hun for mig, at det er godt, at sådan nogle covers ikke koster ret meget, for hendes mobiltelefon var blevet defekt, så hun var nødt til at have en ny. Hun havde valgt at købe nyeste generation af iPhone, men det betyder så, at ingen af de covers, hun har på lager til sin gamle mobiltelefon passer.

Mille viste mig det første og super smarte iPhone 5 cover, hun havde købt, og fortalte så i øvrigt, at hun ville gå på jagt i webshops for at opbygge et tilpas lager af covers.

Mille Dille Covers
Rul til toppen