Sådan taber du dig – hurtigt!

Kender du det, du skal til et vigtigt arrangement som bryllup, firmamøde, rund fødselsdag eller lignende – men kjolen strammer over maven og skjorten sidder usædvanlig tæt i halsen? Det er sådan flere og flere danskere har det efterhånden. Fedme er et stort problem og et problem der er kommet for at blive i takt med at vi dyrker mindre motion og spise usundere mad.

Overspisning er den største synder når vi snakker om slankekure, der skal faktisk ret meget til at man overspiser, hvis man spiser de rigtige madvarer kan det stort ikke lade sig gøre at overspise fordi man bliver mæt inden man får overspist. Derimod er det relativt nemt at overspise når man snakker chips, burgere og pizzaer. Faktisk skal der ikke spises ret meget af en pizza førend man har fået al den energi man skal have til måltidet. Hvis man så samtidig drikker sine kalorier gennem sodavand eller juice, så overspiser man sikkert allerede efter frokosten.

Den hurtige vej til vægttab er først at skære alt det dårlige væk, dvs. væk med cola, chips, slik, pizza og burgere. Så er det mest usunde væk fra menukortet. Derefter er det med at kigge på hvad man så ellers spiser som giver for meget energi. Her skal man skære alle hvide kulhydrater væk: kartofler, ris, pasta og brød – da de både gør dig oppustet og feder utrolig meget.

Når alle de usunde ting er væk er det tid at tilsætte mere af det sunde, spis masser af magert kød, som fisk, kylling, kalkun, og magert okse – og svinekød. Spis masser af grøntsager, gerne kål og helst ikke overtilberedt (som fx. i supper).

Det hurtige vægttab i denne forbindelse opstår i og med at du for det første ikke overspiser mere, men for det andet fordi du ved at spise kød og grøntsager holder din forbrænding oppe hele dagen. Faktisk vil din forbrænding blive så effektiv at du i enkelte tilfælde kan spise en pizza en dag og så stadig tabe dig den dag. Kig her efter en effektiv kostplan til et varigt vægttab og et bedre liv.

Sådan taber du dig – hurtigt!
Rul til toppen