Fars fede juleferie?

Der gik lige nogle sekunder i aftes, før det gik op for mig, hvad det var for et mærkeligt lysskær, der kom ind gennem de to matterede ruder i vores badeværelse. Men så kom jeg i tanker om, at vores nabo hvert år giver sig ud i et sandt orgie af julebelysning, når vi når til den 1. december. Han udsmykker sit hus med stribevis af lyskæder og figurer, der hører julen til. Det er ganske flot, men jeg har nu altid undret mig over, at han vil ofre så meget elektricitet på den slags.

Jeg var gået ud på badeværelset for at børste tænder, inden vi skulle i seng. Og endnu en gang kunne jeg glæde mig over den nye Philips eltandbørste (den her faktisk), som vi anskaffede os for få uger siden.

Lige fra den første gang, jeg brugte den, havde jeg en følelse af, at mine tænder blev bedre rene af at blive børstet med den elektriske tandbørste. Jeg tænker over det både morgen og aften, og jeg kan ikke lade være med at lade tungespidsen glide hen over tænderne og mærke, hvor blanke og rene, de er.

Både min mand og jeg er altid gået meget op i den bedst mulige tandhygiejne, og ingen af os har i mange år haft huller i tænderne. Hver aften bruger jeg også tandtråd for at rense godt mellem tænderne, men jeg tror nu nok, at den næste nyanskaffelse bliver en Philips Air Floss, som efter sigende er endnu mere effektiv end almindelig tandtråd.

 

Fars fede juleferie?
Rul til toppen