Sandlau til smuk stemme

Vores datter Anne på 19 år har en usædvanligt smuk sangstemme. Derfor havde hun for et stykke tid siden meldt til en audition, der skulle udpege et antal håbefulde talenter, som skal deltage i et talentshow i fjernsynet. Forleden dag blev Anne så ringet op og fik besked om, at hun var udtaget til showet.

Hun blev selvfølgelig lykkelig, og det blev hendes mor og jeg naturligvis også på hendes vegne. Og så gik de to kvinder – mor og datter – ellers i gang med at planlægge, hvordan Anne nu skal klædes på til sit livs første tv-optræden.

Anne var ikke i tvivl om, at hun skulle have en smart kjole på, for hun har nogle ganske flotte ben, som nok kan gøre sig på tv. Hun vidste også præcis, hvilken kjole det skulle være, for hun havde i et stykke tid næsten savlet ved synet af en festlig og flot kjole fra Whiite, som hun var faldet over i en webshop. Hidtil havde hun ikke haft råd til den, men vi har valgt at træde til med økonomisk støtte, så hun kan komme til at se godt ud.

Min kone kiggede med på computeren og gav Anne ret i, at den kjole ville være en ganske passende påklædning til lejligheden. Den har en ret dyb udskæring, så du skal have noget om halsen, fastslog min kone, og hun foreslog Anne, at hun skulle låne den halskæde fra Julie Sandlau med en flot sten, som min kone fik af mig for nylig. Hun havde købt den online her: http://www.lbask.dk/varekatalog/maerke/julie-sandlau/

Sandlau til smuk stemme
Rul til toppen