Gratis tilbud

Johanne skal konfirmeres om godt tre måneder, men hun er allerede godt i gang med at forberede alt det, der skal købes ind i den anledning. Hun skal som traditionen byder have en del nyt tøj, og derfor har hun flere gange været inde i byen for at kigge på vinduer og få gode ideer.

Men i går eftermiddags blev hun nu hjemme, for i den sædvanlige, ugentlige stak af gratis tilbudsaviser var der én fra en af byens store tøjbutikker, og den var netop helliget forårets konfirmationer i form af tilbud på tøj til både drenge og piger.

Jeg tror, Johanne brugte et par timer på at kigge den omfangsrige tilbudsavis igennem både forfra og bagfra, og indimellem kaldte hun på vej for at vise mig noget tøj, hun syntes var eddersmart. Jeg blev noget chokeret over priserne og tænkte, at den konfirmation ville være på nippet til at ruinere os, men på den anden side har vi afsat et nogenlunde pænt beløb til at klæde konfirmandinden på.

Hun skal selvfølgelig have noget flot tøj til selve konfirmationen. Det der med en hvid kjole er ikke lige Johanne, og jeg har da også forstået, at det, der er sket, siden dengang, jeg blev konfirmeret, er, at påklædningen til selve festdagen er ændret meget for mange af konfirmanderne.

Jeg har valgt ikke at forsøge at overtale hende til noget uskyldsrent hvidt, og jeg har overtalt min mand til også at blande sig udenom, for det handler om, at Johanne føler sig godt tilpas.

Gratis tilbud
Rul til toppen