God mad

I dag er der ikke længere nogen, der er reelt i tvivl om, at god mad har afgørende indflydelse på helbredet og det generelle velbefindende. Og så er der jo også den slanke linje – her spiller god og sund kost en afgørende rolle. Det er bl.a. det, sundhedsguruer som f.eks. Chris MacDonald lærer os. Og folk får en stadigt større bevidsthed om disse sager, hvilket bl.a. de mange nye sushi restauranter vidner om.

Er sushi sundt?

Ja for pokker da! Sushi er jo fisk, der er rå og dermed fyldt med alle de gode olier og sager, der er så sunde for os. Det kræver selvfølgelig, at du kan lide fisk, men faktisk er fiskesmagen ikke specielt fremtrædende i rå fisk sammenlignet med f.eks kogt fisk.

Jeg ved ikke, om Chris MacDonald har været ude og anbefale sushi specielt, men det burde han da bestemt gøre. Ikke mindst set i lyset af, at sushi i dag er tilgængelig fast food, der kan bestilles som take away også.

God fornøjelse med at spise sushi og blive sund 🙂 Og skal du inspireres med lidt sund slankekur er linket her et godt sted at starte: Alun.dk – Slank og sund

Sundhed er vigtig – for vi lever længere end nogensinde før, og hvem gider blive gammel og usund?

God mad
Rul til toppen