Gode råd om webshop

wordpress og woocommerce

Din webshop har det godt. Du sælger og sælger. Du kan tage flere produkter ind, så sortimentet kan udvides – og dine kunder bliver glade. Du har bare det problem, at den platform, som din webshop ligger på, ikke er god nok længere. Det koster også lidt for meget at have shoppen liggende på den. Platformens udbyder er heller ikke så god til kundeservice, som du kunne ønske dig.

WordPress er hurtig

Et af problemerne lige nu på shoppen, er, at det går for langsomt. Du kan se at mange potentielle kunder hopper væk. Så der skal helt bestemt gøres noget med hastighedsoptimering på shoppen. Det skal du have din specialist i webudvikling til at se nærmere på, så du kan få en ny og hurtig WordPress hjemmeside.

Det er dog også faldet dig ind, at du kunne skifte platform. Det vil godt nok være lidt besværligt. Men måske kan det betale sig i længden. Du vil sikkert miste en dags salg. Men mon ikke det kan indhentes, hvis den nye platform virkeligt virker?

WooCommerce er shop til WordPress

Du har overvejet en WooCommerce shop. Du har hørt, at WooCommerce fungerer fint. Men du er også lidt i tvivl. Kan WooCommerce alt det, du har brug for – og hurtigt? Du har ikke lyst til at se kunderne hoppe væk, fordi en eller anden knap eller et produktbillede ikke loader.

Det er noget, du skal tale med din webudvikler om. Jeg kan ikke give dig svaret. Men det vil webudvikleren kunne. Det er jo hans job at undersøge den slags ting for sine kunder. Så nævn da din idé for ham, når du nu alligevel skal have et møde med ham, så den her hastighedsoptimering, du har brug, kan komme i gang. Han er givetvis den, der kan vejlede dig bedst. Hidtil har han jo varetaget alle de svære opgaver med hensyn til din hjemmeside. Så han kender den – ud og ind – forfra og bagfra.

Gode råd om webshop
Rul til toppen