Tilbehør til keyboard

Det var reelt et scoop, jeg gjorde for snart 17 år siden, da jeg som ung med en netop bestået handelsskoleeksamen fik arbejde som ekspedient i en specialforretning for musikinstrumenter. Jeg havde hele min ungdom været meget interesseret i musik, så det passede mig fint at skulle sælge musikinstrumenter til en stort set fast kundekreds. Og jeg elsker bare firmaet Danguitar!

Og jeg var åbenbart også ganske god til det, for indehaveren gav mig mere og mere ansvar i takt med, at han tilsyneladende var ved at trække sig ud af et erhvervsaktivt liv. Jeg kan huske, at den tanke faldt mig ind, at hvis han helt ville ud af det, ville jeg forsøge, om jeg kunne magte at overtage forretningen.

Chefen gik bort

Pludselig blev min chef alvorligt syg og døde ret hurtigt. Hans enke havde hverken forudsætninger eller lyst til at føre forretningen videre, så hun tilbød mig at købe den til en særdeles gunstig pris. Min bank sagde ja til projektet, så i en alder af 24 år stod jeg der som selvstændig erhvervsdrivende.

Jeg har nydt hver eneste dag lige siden. Ikke kun fordi forretningen giver min familie og mig smør på brødet, men fordi jeg kombinerer min store interesse for musik med mit arbejde. Og i en musikforretning er kunderne næsten altid meget spændende at handle med. De ved nemlig på forhånd en masse om de varer, de vil købe, og det sker tit, at jeg lærer noget nyt af en af mine kunder.

Det er meget forskelligartede behov, mine faste kunder har. For eksempel kom en af dem, som jeg kender forholdsvis godt, ind i forretningen i går. Han havde tydeligt et ubehageligt hold i ryggen, for han gik temmelig krumbøjet. Han fortalte, at han kom lige fra sin kiropraktor, som udover behandlingen havde understreget overfor ham, at det var vigtigt at sidde rigtigt i alle daglige situationer. Han bruger meget tid ved sit keyboard, så han kom til at tænke på, at hans arbejdsstilling i den situation nok ikke var optimal.

Udvalg af tilbehør

Det fik ham til at komme ind til mig for at købe en klaverbænk, der skulle være indstillelig i højden, så han nemt kunne finde frem til den bedst mulige siddestilling, når han spillede. Vi har faktisk et stort udvalg i tilbehør til keyboard m.m.: https://www.danguitar.dk/musikinstrumenter/tangent-instrumenter/tilbehor331

Vi kigge på forskellige muligheder, og han valgte en af de lidt dyrere, for han mente nok, at han skyldte sin ryg de bedst mulige betingelser. Han var også på udkig efter andet keyboard tilbehør, for hans nodestativ havde efterhånden kendt bedre dage, så vi fandt også et nodestativ til ham.

Der var ikke andre kunder i butikken på det tidspunkt, så vi fik os en god snak om musik i det hele taget og specielt om rockmusik, for min kunde spiller i et amatørband sammen med fire af sine venner. Jeg nyder den slags samtaler i fulde drag, og det er nok også den slags, der er med til at fastholde kunderne. Jeg har nemlig opdaget, at de virkelige entusiaster ikke går så meget op i priserne som i kvaliteten af de instrumenter eller det tilbehør, de køber, og så sætter de stor pris på professionel vejledning.

Tilbehør til keyboard
Rul til toppen