Kostume til 18 årig pige

Min mand kiggede op fra avisen, da vores datter, Mia på 18 år, kom ind i stuen, og så skal jeg da lige love for, at han spærrede øjnene op. Indrømmet, det var også lidt af et frontalangreb på ham, at Mia bare skulle komme ind i den påklædning, som jeg havde hjulpet hende med at finde frem til i forbindelse med den gymnasiefest, som hun skal med til på lørdag for blandt andet at markere afslutningen på 2. G.

På Mias gymnasium er der tradition for, at man møder i en eller anden form for fantasifuld udklædning til den årlige gymnasiefest. Som jeg har forstået det, er det faktisk skolens rektor, der i sin tid har fundet på, at hans elever skulle være klædt ud til disse fester, og hans ide har vistnok noget at gøre med, at han helst ikke vil have oparbejdet en form for gruppepres, der får de unge mennesker og ikke mindst deres forældre til at bruge alt for mange penge på garderoben i forbindelse med festerne.

Sidste år var Mia og tre af hendes veninder blevet enige om, at de ville klæde sig ud som skisportsudøvere. Det hang nok sammen med, at netop de fire vinteren før festen havde været på skiferie sammen en lille uges tid i Sverige.

Men det valg kom de til at fortryde bitterligt. De havde totalt glemt at tænke på, at der bliver temmelig varmt i sådan en festsal, efterhånden som festen skrider frem, så det var endt med at være en pestilens for dem, for de var alle fire iført deres skidragter, som er heldragter i noget varmt, vatteret materiale, og de havde ikke andet end trusser og BH på inden under, så der var ikke mulighed for at smide noget af tøjet for at blive kølet lidt ned.

I år har Mia i et godt stykke overvejet en række forskellige kostumer til festen, og hun har fra en start valgt, at påklædningen i hvert fald ikke må være for varm, for hun vil ikke ud i samme situation som sidste år.

Hun endte så med at beslutte sig for, at hun ville klæde sig ud som fræk gadepige, for så skal tøjet jo da i hvert fald ikke være for varmt. Jeg har hjulpet hende med at sy en i forvejen lårkort nederdel om, så den er blevet kortere end lårkort, så jeg har i den forbindelse varmt anbefalet hende at tage nogle meget tækkelige trusser på, for nederdelen skjuler ikke meget.

Så har hun fundet en næsten gennemsigtig, let top at tage på, og så skal det hele selvfølgelig krydres med masser af makeup og sko med høje stiletter.

Og det var i den mundering, Mia trådte ind i stuen og fik min mand til nærmest at springe op fra lænestolen. Han fik forklaringen og faldt lidt ned igen, men det var helt tydeligt, at han ikke er vildt begejstret for at sende sin 18-årige datter til fest i den påklædning. Men hun er jo fyldt 18, så det skal han ikke bestemme.

Kostume til 18 årig pige
Rul til toppen