Lån uden renter og gebyrer

Ansøg om et gratis lån uden renter i 30 dage (ved kampagner også op til 60 dage). Første lån gratis betyder, at du kun kan ansøge og få ét gratis lån udbetalt hos hver låneudbydere. Det er ikke alle lånefirmaer i oversigten, der tilbyder lån gratis.

Lånefirmaer med gratis kredit er følgende: Ferratum.dk – nye kunder får gratis lån op til 20.000 kr. den første måned.

UPDATE: DET ER IKKE LÆNGERE MULIGT AT LÅNE PENGE GRATIS UDEN RENTER OG GEBYRER

DU KAN DOG STADIG LÅNE PENGE BILLIGT MED LAVE RENTER HOS NEDENSTÅENDE ONLINE LÅNEPORTALER

BILLIGE KVIKLÅN

FORBRUGSLÅN BILLIGE

TRYGT

LÅNE PENGE NU

Ønsker du gratis og rentefri kredit, så foregår det hos en af ovenstående låneselskaber. OBS: Kviklån første lån gratis så hvis du har brug for mere end et, så er det helt ok at ansøge hos en af de andre også.

Lån penge gratis i 30 dage

Det siger nok sig selv, at der er rigtig mange danskere, der benytter sig af at låne penge gratis. Lån penge gratis i  30 dage har indiskutabelt været med til at sætte kviklån og minilån på landkortet. De gratis forbrugslån er faktisk årsag til, at flere og flere danskere vælger at låne penge uden om banken.

Det eneste minus er, lån gratis i 30 dage, hvilket jo ikke er en lang løbetid. Du bør altså gøre op med dig selv, om du kan tilbagebetale dit SMS lån gratis inden for 30 dage. Hvis ikke du kan, bør du lade være med at optage det.

Lån rentefrit i 30 dage med hurtig udbetaling i dag

Dit gratis lån 30 dage kan gå hen at blive en dyr fornøjelse, hvis ikke du afdrager til tiden. Misser du dine afdrag, vil der typisk blive tillagt strafrenter og gebyrer, og det er der jo ingen grund til, vel?

En gang imellem kører en eller flere af lånefirmaerne også med lån rentefrit i 60 dage. 60 dage giver dig jo alt andet lige en måned mere at løbe på, men pt. er det ikke en muligt. Så snart det igen bliver muligt at låne penge gratis i 60 dage, vil vi straks annoncere det her på siden.

Lån uden renter og gebyrer

Tidligere var det helt utænkeligt, at det ville blive muligt at låne penge uden renter og gebyrer. Ikke desto mindre er rentefrit lån en realitet, og det er sandsynligvis noget, der vil fortsætte.

Der sidder nok nogen derude, og tænker: “Hvordan kan lånefirmaerne leve af at tilbyde lån uden renter og gebyrer”. Svaret er faktisk meget simpelt; det kan de heller ikke, med mindre låntager kommer tilbage og optager et lån mere. Sagen er den, at det jo kun er det første lån, der er gratis og rentefrit.

Og kigger vi på de rentefrie lånebeløb, så ligger de på alt lige fra 1000, 2000, 3000, 4000, 5000, 10000, 15000 op til 20000 kr. Det er altså ikke de helt store lånebeløb, når vi snakker kviklån gratis. Omvendt kan man sige, at beløbene burde være rigeligt store til at komme igennem måneden.

Hurtig lån uden renter

Når vi siger “hurtig lån uden renter”, er det blot for at fortælle, at du ovenikøbet får hurtig udbetaling. Lån penge og få dem med det samme gælder altså også for gratis lån. Der er altså ingen forskel på et hurtigt lån og et gratis lån, udover at det ene lån er uden renter og gebyrer i 30 dage.

Udbetalingen kan se på helt ned til blot 10 sekunder hele døgnet rundt. Så én ting er, at ÅOP (Årlige omkostninger i procent) er lig nul, en anden ting er, at du får pengene med det samme.

Har du allerede optaget et af de billige lån uden renter, så kig i oversigten efter de øvrige billige lån med lav rente. Selvom du skal betale renter, behøver de jo ikke nødvendigvis at være høje på online lån. De er måske højere end en kassekredit eller et banklån, men du slipper altså også for at stille sikkerhed.

Lån gratis i dag og udlev dine drømme opdateret i dag [date]!

Kilde: Forbrugslån-billige.dk, Billige-kviklån.dk, Trygt.dk og Låne-penge.nu

Lån uden renter og gebyrer
Rul til toppen