Værktøj

I år er jeg tidligt i gang med juleforberedelserne. Jeg har haft tid nok, fordi jeg gik ned i tid på arbejdet allerede i oktober. Det er faktisk rart for mig at have mere tid til mig selv og min familie. Det hele startede allerede i april måned, hvor jeg blev sygemeldt med stress. Jeg fik lov til at starte på arbejde efter en måneds tid. Men kun med få timer om ugen. Siden hen har vi i samarbejde med min arbejdsgiver bygget det op, så jeg kun arbejder 4 dage om ugen. Det passer mig fint. Men jeg kan da godt mærke, at jeg skal passe på ikke at sætte mig i situationer, hvor jeg føler mig presset. Heldigvis har jeg haft en god stresscoach, der har lært mig nogle teknikker, så jeg ikke får den her forfærdelige hjertebanken og sveden piblende ned ad ryggen.

Ekstra tid

Jeg bruger den ekstra tid, jeg har til at gøre lidt ekstra ud af hverdagen for de andre. Her bliver gjort ekstra rent, jeg er begyndt at bage kage til eftermiddagskaffe. Og jeg har faktisk allerede fået hevet julepynten ned oppe fra loftet. Jeg har også fået købt nogle af de første julegaver. Så sent som i går var jeg inde på nettet for at se efter vådslibere. Min mand ønsker sig sådan en i julegave. Jeg ved ikke så meget om vådslibere. Faktisk kun så meget, at jeg kan se, det vil være en nyttig gave at give ham. Han vil kunne sørge for, at mine køkkenknive er skarpe.

Slibe knive m.m.

Han har nævnt, at vådsliberen, som han ønsker sig, skal bruges til at slibe nogle af de stemmejern, han bruger, når han arbejder med træ. Det er en ny hobby, han har fået. Han kan bruge timer ude på værkstedet. Så jeg vil gerne give ham sådan en. Men jeg forstår ikke så meget af beskrivelserne, jeg kan læse. De skriver om vandkar, slibesten og rammer. Og så skriver de selvfølgelig om sikker håndtering. Nogle af de vådslibere, jeg har set på, har sådan en indbygget sikkerhedsdims, så kniven ikke kan røre sig, når sliberen arbejder. Min tanke er, at jeg vil køre ned til værktøjsforretningen. Hjemmesiden, som jeg var inde på, tilhører en forretning, som faktisk har en afdeling. Jeg tænker derfor, at jeg gerne vil køre ind til dem og tale med en, der ved noget om vådsliberne, jeg har kigget på. Han eller hun må forklare mig, hvad der bliver det bedste køb til min mand. Jeg kan nemlig godt forestille mig, at jeg laver et totalt fejlkøb, hvis jeg bare køber den, jeg synes, ser rimelig ud.

Forretning med værktøj

Egentlig er jeg lidt nervøs ved tanken. Jeg skal ind i forretning, hvor de sælger alt muligt slags værktøj. Jeg vil jo nødig se dum ud overfor dem. På den anden side: Er det dumt at spørge og få vejledning, inden man køber? Det synes jeg sådan set ikke, det er. Tværtimod. Tænk nu, hvis jeg bruger tusindvis af kroner på en gave, som min mand ikke bliver glad for.

Værktøj
Rul til toppen