Mange haveejere døjer med mos

Der er rigtig mange udfordringer forbundet med det, at have både hus og have. Det kan være ubudne gæster i form af insekter, der æder alle planterne og blomsterne, men det kan også være sådan noget som mos.

Det er aldrig en glæde for haveejere at støde på mos – uanset om det er i græsplænen, på taget eller på fliserne. De fleste foretrækker selvfølgelig flotte og jævne fliser, men det er ikke alle, der har det. Måske har du selv døjet med mos på dine fliser i lang tid?

For mange af dem, der har haft mos på fliserne længe, er det en stor udfordring, hvordan man lige kommer mosset til livs. Det er dog ikke en så stor udfordring, når det kommer til stykket! Jævnlig rengøring med en kost og noget vand er effektivt, hvis du, som så mange andre, ønsker, at få fjernet mosset på dine fliser, så du igen kan glæde dig over rene og jævne fliser rundt om huset.

Hvis du ønsker at gøre dine fliser ekstra rene, kan du med fordel strø sand ud over fliserne og slibe dem rene ved at feje sandet rundt med en kost. Det tager tid, men det er bestemt det værd, hvis du ønsker at vise omverden, at du går op i dit hus, din have og dine fliser.

 

Mange haveejere døjer med mos
Rul til toppen