Personligt tapet?

Jeg indrømmer blankt, at jeg studsede lidt, da vores nabo Birthe sagde til os, at vi burde peppe vores stue op med et personligt tapet. Ikke over at hun sagde det, for vi havde selv bedt hende om råd – men “personligt tapet”? Hun fortalte så om et koncept med “Lav dit eget tapet”, som er noget ret nyt. Man kan simpelthen designe sit eget tapet og endda få lagt personlige billeder eller grafik ind i det. Det var sgu nyt for mig altså…

Design tapet

Den er god nok, sagde hun. Hun viste os en hjemmeside fra BYHU, som åbenbart er specialister i den slags, og jeg må da indrømme, at jeg blev ret imponeret over mulighederne:

2015-09-08_17-56-05

Tapetet herover er simpelthen fremstillet på basis af et billede af en pige. Og så kan det da nok være, at fantasien fik frit løb hos os. Vi kunne jo lave et tapet med vores elskede børn på. Eller hunden – eller fruen i huset i silhouet. Eller så’n noget.

Birthe advarede så om, at vi jo altså lige skulle tænke os om, inden vi lagde os fast på et motiv, for vi skal jo leve med det i forhåbentlig mange år frem. Og det har hun jo helt ret i. Selvom det er fristende at have et billede af Jonna (min kone) i bikini til at pryde endevæggen som tapet, er det jo alligevel nok ikke det helt rigtige valg 🙂

Vi endte med at få lavet et tapet med hele familien som ret svage silhouetter og det blev faktisk super godt. Har du selv benyttet dig af design tapet på den måde? Lad høre!

 

Personligt tapet?
Rul til toppen