Smukt haveanlæg

Det sker gerne tre-fire gange om året, at vores genbo har besøg af en større flok mennesker, som skal på havevandring i deres usædvanligt flotte have. Det er – så vidt jeg ved – et haveselskab, som genboen er medlem af, der arrangerer den slags havevandringer. Sådan en var der igen i søndags, og genboen havde inviteret mig til at være med, hvis jeg ellers var interesseret, hvilket jeg var, da jeg ikke skulle noget andet på det tidspunkt.

Og jeg må sige, at det er et usædvanligt flot haveanlæg i Holstebro, genboen ved ihærdigt arbejde gennem en årrække har fået skabt. Der er en flot balance i det hele, og haven bugner af sjældne buske og blomster.

Og vores genbo går ikke på kompromis, for han vil have naturmaterialer til alt i haven. Således har han på gangene i haven lavet en usædvanligt flot flisebelægning af fliser, der er savet ud af træ, som kan tåle at ligge i jorden uden at rådne.

Både jeg selv og de andre gæster på havevandringen udtrykte masser af beundring for det flotte haveanlæg, som vores genbo og hans kone selv har stået for, ligesom de selv passer det hele særdeles flot. De er henholdsvis 83 og 79 år gamle, så det er en flot præstation, de yder.

Genboen fortalte, at han i sit yngre liv arbejdede i mange år som anlægsgartner, så han havde selvfølgelig de nødvendige forudsætninger for at anlægge en flot have, men det er nu flot, at de ældre mennesker klarer det hele selv.

Smukt haveanlæg
Rul til toppen