Plads til tøjet

Hvis du er gift eller lever sammen med en kvinde, ved du, at uanset hvor meget skabsplads, der er i jeres bolig, har hun ikke nok. Det er en næsten sygelig trang hos de kære østrogent styrede mennesker 🙂 Der skal købes tøj og sko i så vanvittige mængder, at enhver mand blot må kigge på i måben. På et tidspunkt render man så tør for plads – helt tør. Så er det, at man enten skal afgive egen skabsplads – eller bygge mere skabsplads. Her er det, at begrebet “garderobeskabe efter mål” kommer ind i billedet.

Tegn et skab – og få det leveret

Det er en ret genial nordjyde, der for snart en del år siden fik ideen til at udvikle et tegneprogram, så selv almindelige mennesker uden håndværksmæssige evner kunne tegne et professionelt garderobeskab præcist, som de ville have det – og så bestille det uden at skulle tænke på, om de nu havde fået bestilt alt, der skulle til.

Og det virker! Uanset om man blot har brug for skydedøre, eller om man vil have et helt garderobeskab på mål med sider, hylder, bøjleophæng og hvad ved jeg: Barebilligst.dk tager hånd om hele processen.

Fra skabe til hele køkkener

Samme nordjyde har siden udviklet konceptet baseret på erfaringerne med skabene – og det er endt med et system, der ikke findes mage til noget sted! Princippet er helt det samme:

  • Mål dit køkkenrum op
  • Tast målene ind i programmet
  • Byg dit nye køkken ved at trække rundt med elementerne
  • Lav om, juster og så videre
  • Klik på “Bestil” – og dit nye køkken produceres og leveres.

Det kan yde som en udfordring, men det er så nemt, at selv et barn kan bruge tegneprogrammet. Og det er helt genialt, at man konstant kan se prisen på sit “bygningsværk” – og at man ved, at programmet sikrer, at man ikke får bygget noget, der ikke kan lade sig gøre.

Det foregår på hjemmesiden med billige køkkener: skabsdesign.dk

De har i øvrigt også enkelte skabe, badeværelser og en hel del andet spændende 🙂

Plads til tøjet
Rul til toppen