Ridebukser til den kræsne rytter

Ridning er en eksklusiv sport, og professionelle ryttere ses altid i meget flot, enkelt og stilrent ridetøj – hvad enten de er til træning eller til et stævne. Det er vigtigt for de professionelle ryttere, at de altid ser elegante og flotte ud, da udseendet er en stor del af ridesporten.

Ridesportens historie

Heste har været brugt til at ride på i mange årtusinder, og ridesporten er derfor ikke en ny sportsgren. Dog er ridesporten, som man kender den i dag, kun omkring 100 år gammel. I starten var det kun velhavende engelske gentlemen og officerer i hæren, der kunne være med i ridesportskonkurrencer, og det er da også her, at de elegante looks og prestigen omkring sporten stammer fra. Siden da har sporten gennemgået en stor udvikling, og i 1912 var ridning for første gang en del af de Olympiske Lege, og i 1952 var første gang at kvindelige ryttere kunne deltage i OL i disciplinen dressurridning.

Der findes forskellige former for konkurrenceridning i dag, men det er især springridning, der er den gren indenfor ridesporten, der tiltrækker flest ryttere. Derudover er disciplinerne dressur og military og meget populære, men de kræver dog en del mere erfaring indenfor sporten.

rideudstyr

Stort online udvalg af Pikeur ridebukser hos MS Rideudstyr

Ridesporten startede ud med at være en sportsgren for eliten i samfundet, og derfor har sportsgrenen altid været forbundet med eksklusivitet og elegance. Hos webshoppen, MS Rideudstyr, forhandler de et stort udvalg af eksklusivt ridetøj til den kræsne rytter. Netbutikken anbefaler især ridebukser fra det tyske mærke, Pikeur, som er kendt for at være ridebukser af den bedste kvalitet og for at være meget smukke og elegante, samtidig med at de er meget behagelige at have på.

Med Pikeurs chikke ridebukser er man sikker på altid at være stilfuld på den klassiske måde, da man både kan få deres ridebukser til trænings- og stævnebrug. Du kan se hele deres udvalg af Pikeurs ridebukser på deres hjemmeside ved at klikke her.

Ridebukser til den kræsne rytter
Rul til toppen