Så kom jeg så småt i gang med min hjemmeside

Efter længere tids tilløb er det endelig lykkedes mig at komme i gang med at lave den hjemmeside, som jeg har haft planlagt i lang tid. Det er ikke nogen voldsom speciel hjemmeside, så det er ikke det, der har forhindret mig i at få gjort noget ved det. Og så alligevel. Jeg er nemlig ikke nogen ørn til det med computere, så selv en forholdsvis simpel hjemmeside kræver altså, at jeg bruger en hel del tid på projektet.

Min idé er at lave et familie website. Der skal være en mail adresse til alle i familien og så skal alle kunne gå ind og skrive et lille stykke om sig selv. Jeg vil også gerne have en form for forum eller besked system, som kan være med til at hele familien kan holde kontakten med hinanden lidt bedre ved lige. Vi er nemlig en forholdsvis stor familie, som er spredt over hele landet – ja, nogen bor endda i udlandet – så det er ikke så tit, at vi alle sammen mødes.

Men det jeg faktisk allerhelst vil have lavet, er et familiestamtræ. Det er meningen, at alle sammen hver især skal kunne gå ind og bidrage med den viden, de har om familien, så stamtræet kan blive så komplet som muligt. Men om det kan lade sig gøre, at lave sådan en løsning, ved jeg faktisk ikke rigtig endnu. Måske er det alligevel en lille smule avanceret, det jeg gerne vil have lavet.

Jeg elsker gratis

Jeg elsker når noget er gratis. Eller i hvert fald kan købes med en klækkelig rabat. Man er vel jyde? Så jeg støvsuger gerne nettet for at se, om jeg kan finde nogle steder, som kan hjælpe mig med at spare nogle penge. Og i forbindelse med mit hjemmesideprojekt er jeg faldet over den her side, http://abouteverything.dk/, hvor der blandt andet er en oversigt over steder, hvor man kan få sig et gratis webhotel. Der er også nogle rabatkoder til nogle af de populære webhoteller som Meebox og UnoEuro. Og så er der en oversigt over en hel masse steder, hvor jeg kan hente gratis billeder til mit projekt. Det er simpelthen super – det kunne nærmest ikke være bedre.

Så nu tror jeg efterhånden, at jeg er ved at have styr på alt det grundlæggende der skal til, for at jeg komme i gang med min hjemmeside. Så må alle de mere avancerede funktioner, som jeg ikke lige umiddelbart kan finde ud af, komme hen ad vejen.

Nå, men mens jeg tænker videre over projektet, tror jeg, at jeg vil lave mig en stor portion pandekager. Jeg har nemlig fundet det her website med opskrifter på pandekager. Og der er altså nogle opskrifter, som jeg lige skal have prøvet af. Jeg kan næsten ikke vente, for jeg elsker simpelthen bare pandekager. Det er mit bløde punkt, når det kommer til noget lækkert at spise.

 

Så kom jeg så småt i gang med min hjemmeside
Rul til toppen