Smoke Grey Jordans

Jeg er stolt af mig selv. Det kan godt være, at du synes, at det lyder lidt mærkeligt. At jeg sådan sidder her og er selvglad. Men jeg synes faktisk, at jeg har en rigtig god grund til at være stolt af mig selv – og meget selvglad. Jeg er nemlig blevet udtaget til landsholdet i volleyball. Jeg har kæmpet en brav kamp for at nå hertil lige, siden jeg var helt ung. Og det har været en kamp, som ikke kun har udspillet sig på volleyballbanen: Da jeg kom i første klasse, var jeg den højeste i klassen. Dengang så jeg det ikke som et problem. Men det blev til et problem senere hen i skolen ⓘ . Du ved, når man begynder at finde ud af det her med, at drenge faktisk ikke er så dumme som man ellers altid, har gået og troet. Det førte til, at jeg fik problemer. Det er svært for drenge at have en kæreste, som er meget højere end de selv, er. Og ja, jeg var altid ca. et hoved højere end alle andre i min klasse.

Volleyball

Derfor kastede jeg al min energi over volleyball. Jeg har altid været god til volleyball. Og jeg har altid nydt at få at vide, at jeg er god til det. Så det med drengene blev lagt bag mig. Volleyball fik prioritet. Faktisk også højere prioritet end selve skolen. Mine forældre vidste godt, at jeg faktisk savnede at have andre ’almindelige’ kammerater end de andre på volleyballholdet i den lokale klub. De forsøgte også at hjælpe mig. Sådan, du ved med at holde fødselsdagsfester for mig og mine klassekammerater.

Men da min tante, som selv er en meget høj kvinde så gav mig en fødselsdagsgave, som var et par smoke grey jordans 1, blev det for meget for mig. Det var, da jeg fyldte 16. Hun mente det godt. Men jeg blev udsat for en del mobning – måske fordi der var mange, der blev misundelige, over at jeg fik sådan et par Jordans. Det er jo ikke et par sko, man bare lige sådan får af sine forældre. Jeg trak mig derfor fra at være en god skoleelev. Kom på friskole, hvor jeg kunne koncentrere mig om at spille volleyball. Fik også nogle gode venner, som ikke spiller volleyball. Og det er jeg taknemlig for.

Mange emner på tale

Vi kunne tale om andre ting. Fx musik eller drenge. Efter et år på efterskolen fik jeg så et tilbud om at komme med på et hold til et stævne, hvor der ville være udtagelse til landsholdet. Og jeg blev udvalgt. Og det er det, jeg er stolt af. I dag har jeg venner – der ikke er fanatiske omkring volleyball, men som forstår, hvorfor jeg bruger meget tid på træningen. Det er en ret cool følelse at vide, at jeg kan noget, og at jeg har venner. En eller anden dag finder jeg nok også en kæreste. Han skal bare være over 1,91m høj. Jeg ved, der findes en sød dreng eller mand til mig. Lige nu skal jeg bare koncentrere mig om de kommende europamesterskaber.

Smoke Grey Jordans
Rul til toppen