Stockholm

Nu er der sket det, at min nysgerrighed er blevet vakt. Jeg brænder efter at komme ud i verden og opleve den. Det har naturligvis noget at gøre med, at efter godt 2 måneder, hvor man ikke har kunnet rejse frit, så vil jeg bare afsted. Måske lidt som en demonstration af, at det faktisk godt kan lade sig gøre at rejse sikkert. Men de her to sidste måneders skræmmekampagner, hvor vi hører om, at flyselskaberne går fallit, og om, at det ikke er sikkert at rejse til det ene eller det andet sted, har fået mig til at reagere på den måde.

Billigt til Stockholm

Jeg ved ikke, hvad det er for en psykisk mekanisme, det er, der har fået mig til at tænke sådan. Jeg ved bare, at jeg er ved at dø af nysgerrighed. Og jeg ved også, at jeg har brugt rigtigt mange timer på at lede efter flybilletter til alle mulige, mærkelige steder. Jeg fandt faktisk et par meget billige flybilletter til Stockholm. Men lige inden jeg trykkede på den der book-knap, så var der noget inde i mig, der sagde, at jeg lige skal se tiden lidt an.

De der svenskere

Det går jo lidt op og ned derovre i Sverige med den her Covid-19. Deres eksperter er vildt uenige, om de har valgt den rigtige strategi til at håndtere virusset. Ja, vi skal blive syge. Det er jeg klar over. Men skal vi risikere vores liv? Det mener jeg ikke. Og hvem ved, om jeg er i en særlig sårbar gruppe. Det mener jeg ikke selv, at jeg er. Men man kan aldrig vide.Se blot hvordan det gik i Spanien tidligere – jeg ved, det var skidt, for jeg har en onkel i Malaga.

Paris er en mulighed også

Måske er det sikkert at rejse til Stockholm. Men hvad nu, hvis jeg finder gode flybilletter til Paris og bestemmer mig for at tage dertil? Er det mere sikkert? De har jo haft en helt anden strategi.

Stockholm
Rul til toppen