Støvsugerpriser

På forhånd var jeg nok lidt betænkelig, da jeg valgte at købe vores nye vaskemaskine i en webshop. Min betænkelighed gik først og fremmest på, om jeg nu også kunne finde ud af selv at tilslutte den, men jeg var da også lidt betænkelig ved, om man nu også kan komme igennem til sådan et firma, hvis det skulle vise sig, at der var en eller anden fejl ved maskinen.

Men min første betænkelighed blev hurtigt gjort til skamme, for da jeg havde fået trukket den gamle vaskemaskine ud under bordet i bryggerset, kunne jeg hurtigt se, at det bare drejede sig om at sætte stikket i til den nye og skrue vandslangen og afløbsslangen fra den ny på de studser, som slangerne heldigvis passede perfekt på.

Og min kone havde kun rosende ord til mig, da hun kort efter kunne konstatere, at det hele virkede efter hensigten, så hun kunne komme i gang med den ganske store bunke vasketøj, der havde hobet sig op i løbet af nogle dage, efter at den gamle vaskemaskine var brudt sammen.

Den handel i en webshop var faktisk kun den anden, jeg har foretaget mig. For et halvt års tid siden var det vores ældgamle støvsuger, der ikke ville længere, og det var tvingende nødvendigt at anskaffe en ny, for den gamle havde vist det meste af 20 år på bagen, så enhver tanke om at lade den reparere var selvfølgelig helt hen i vejret.

Det var min kone, der foreslog, at vi skulle søge efter støvsugere på nettet, for en af hendes veninder havde for nylig købt en ny støvsuger i en netbutik, og hun havde konstateret, at hun havde sparet en pæn sjat penge i forhold til, hvis hun havde købt den i en almindelig butik her i byen.

Da vi købte støvsugeren, valgte jeg bare den første den bedste netbutik at handle i, men det gjorde jeg ikke, da jeg her i sidste uge købte den nye vaskemaskine. Det hænger sammen med, at en af mine kolleger for nylig fortalte, at han havde sparet en masse penge ved at surfe rundt på nettet for at finde den bedste pris, da han skulle have anskaffet en ny opvaskemaskine billigt.

Han fortalte, at der rent faktisk kan være ganske store prisforskelle fra den ene netbutik til den anden, men man skal naturligvis holde øje med, hvad de forskellige webshops beregner sig i fragt, for det kan der også være store forskelle på. Nogle af dem lover endda gratis fragt, hvis købet er over en vis størrelse.

En anden af mine kolleger havde haft en tilsvarende oplevelse, da han havde fået i opgrave af sin kone at købe en ny tørretumbler af den type, der kondenserer dampen til vand i stedet for at sende dampen ud gennem en tyk slange. De var nemlig flyttet i en ny lejlighed, hvor der i badeværelset var plads til både vaskemaskine og tørretumbler, og der var lavet afløb til begge maskiner, hvorfor de ikke kunne bruge deres gamle tørretumbler længere.

Støvsugerpriser
Rul til toppen