VVS til tandklinikken

Vi havde en vældig diskussion, min kollega og partner i vores fælles tandlægeklinik. Vi havde besluttet at gennemrenovere både vores venteværelse og det tilhørende toilet, som patienterne kan benytte. Sidste år blev vores tre behandlingsstuer sat i stand, og nu er turen altså kommet til resten af klinikken.

Diskussionen gik på, hvilket signal vi ønsker at sende til vores patienter. Min kollega har den holdning, at det ikke må være for prangende, for så brokker de sig over de priser, vi tager. Jeg mener derimod, at det skal være så lækkert som muligt, for patienterne ved nok godt, at vi er bundet af regler med hensyn til priserne. Og nu kan de jo endda tegne en tandlæge forsikring, hvis de vil det.

Jeg har derfor foreslået, at alt det nye vvs på toilettet skal være topkvalitet og flot design. For eksempel synes jeg, at vi skal have en væghængt toiletkumme med skjult cisterne magen til den, jeg har hjemme i huset, hvor vi sidste år skiftede toilettet ud med et flot et fra elvvs.dk: https://www.elvvs.dk/c/toiletter-8537/. Min kone siger, at det har lettet rengøringen meget, og det argument vil min kompagnon tilsyneladende bøje sig for.

Men han synes, at det vil være alt for prangende, hvis vi til håndvasken vælger et armatur i flot design og dermed den alt for dyre ende. Han går mere ind for, at vi skal have en automatisk vandhane, der lukker op for vandet, når man holder hænderne under hanen. Det, at man ikke skal røre ved armaturet, sender et rigtigt signal om høj hygiejne, mener han, og det bøjer jeg mig for.

Jeg insisterer blot på, at alt skal være fra GROHE – for det fås bare ikke bedre!

VVS til tandklinikken
Rul til toppen