Indkøb af whiteboard tavler

Vores direktionssekretær har sendt mig i byen! Hele organisationen skal flytte ud i nye, hightech bygninger, hvor alt bliver digitalt, og hvor man ikke vil kunne se én eneste ledning. Al udveksling af information sker via wi-fi. Opgaven, jeg er på, er at finde nogle flotte whiteboards til de forskellige direktioners mødelokaler. Nå, ja så sker ikke alt via wi-fi, må jeg bare konstatere. Der er måske nogle møder, hvor de bare vil udveksle idéer til de kommende strategier. Hvem ved? Det kommer sådan set heller ikke mig ved.

Jeg har set de nye lokaler. De er rigtigt flotte, åbne og lyse. Hun ved, at jeg har en designer gemt i mig, og hun ved også, at jeg nok skal finde de rigtige skrivetavler. Jeg er stolt af, at hun har betroet mig med den opgave. Jeg er jo bare assistent her i organisationen.

Nye whiteboards

Jeg har derfor taget en dag væk fra kontoret, hvor jeg normalt sidder. Jeg er gået ud i byen for at finde whiteboardtavler til de nye lokaler. Jeg kommer ind i den kæmpestore forretning, som sælger kontorartikler, som direktionssekretæren havde nævnt for mig. Hun bad mig om at hilse ejeren, hvis jeg skulle være heldig at møde ham. De får alle deres kontorartikler fra den forretning. Toner til printere, papir, notesblokke og jeg ved ikke hvad. Alt får de fra den forretning. Så det er vel helt i orden, at jeg går derhen for at se på whiteboards.

Idet jeg træder ind i forretningen, kommer en ekspedient mig i møde. Hun spørger venligt, om hun kan hjælpe mig. Jeg forklarer hende, hvad jeg hedder, og hvor jeg kommer fra. Fortæller hende, at jeg skal bruge nogle skrivetavler. Ja, det kan jeg sagtens hjælpe dig med. Vi har flere forskellige. Kom med mig, så skal jeg vise dig, hvad vi har.

Hun viser mig en whiteboardtavle, som har en keramisk overflade. Den er flot, og den kan fås i mange forskellige størrelser.

Mit øje falder på en rød tavle. Det er en glastavle. Hold da op. Den er flot, tænker jeg. Ville det ikke være godt med sådan, én i de der lyse lokaler – den kan sætte lidt fut i direktionens tanker … ej, må hellere være lidt konservativ her. Det er ikke godt at sætte en mulig karriere på spil, fordi jeg kan lide farver.

Glastavler

Jeg spørger hende om, hvad forskellen på en glastavle og en keramisk whiteboard tavle er. Jeg får et svar, men forstår ikke helt logikken – er det bare noget med, at man skal have specielle magneter til glastavler, mens konventionelle whiteboardtavler kan bruge almindelige magneter, som man kan købe alle steder?

Jeg er nu ret lun på de der store glastavler. Synes, det kunne være helt cool at give hver af direktionerne deres eget image ved, at deres tavle har den eller den farve.

Jeg spørger ind til priser, kan selvfølgelig ikke huske halvdelen af dem, hun nævner. Derfor beder jeg om et katalog over deres whiteboards, så jeg kan skrive priserne ind. Jeg får også et katalog over deres glastavler – med priser skrevet ind. Det er min tanke, at jeg lige skal fortælle direktionssekretæren om muligheden med et pift af farve i de nye lokaler.

Et sted til kontorartikler

Bedste sted at finde både den slags og regulære kontorartikler er helt klart Justmore.dk

Indkøb af whiteboard tavler
Rul til toppen